פונדו וודו
אם יש לכם תפוחים, ענבים, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו וודו Rootbeer, קוקטייל תרופת וודו, ו גיליון פאן וודו קערה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך פונדו: להביא יין ושום לרתיחה בסיר בינוני; להפחית כ 1 כוס. מבשלים מעל חום בינוני במשך 1 דקה.
לזרוק גבינות עם קמח. בהדרגה לטאטא לתוך יין, 1 כוס קטנה בכל פעם, לטאטא כל הזמן עד גבינה נמסה לפני הוספת יותר.
מוסיפים ליקר, אם משתמשים, קאיין ואגוז מוסקט; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מעובה וחלק, על 2 דקות.
מעבירים לסיר פונדו חם להתחמם.
הפוך Dippers מפחיד: לעטוף רצועות של prosciutto סביב אפל כדי להפוך מומיות תפוח.
חותכים צורות עטלף מלחם וטוסט כדי להכין לחם עטלף.
מערבבים ענבים בקערה לעיניים ענבים.
חותכים ומלבנים פרחים כרובית כדי להפוך את המוח Blanched. שמור על הגבינה חמה ומערבבים כמו שאתה אוכל.