גשו לסופר וקנו שן שום, פטריות פורטובלו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ממולאים פורטבלוס, ברוסקטה ממולא פורטובלוס, ו פורטובלואים ממולאים בסרטן.
הוראות
1
בסיר קטן מחממים מרק ומים ושומרים על חום. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את הסלרי, הגזר והבצל בשמן עד שהם רכים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האורז, שאלוט ושום; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות. מנמיכים את האש; מערבבים יין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים תערובת מרק מחוממת, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל לספוג בין תוספות. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות.)