גשו לסופר וקנו שן שום, פטריות פורטובלו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ממולאים פורטבלוס, ברוסקטה ממולא פורטובלוס, ו פורטובלואים ממולאים בסרטן.
הוראות
1
בסיר קטן מחממים מרק ומים ושומרים על חום. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את הסלרי, הגזר והבצל בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים תערובת מרק מחוממת, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל לספוג בין תוספות. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות.)