קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
מגזין

פורטובלו סטרוגנוף טבעוני

פורטובלו סטרוגנוף טבעוני
פורטובלו סטרוגנוף טבעוני הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, בוליון טבעוני ללא בשר, קרם טבעוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוף פורטובלו סטרוגנוף, בשר בקר ופורטובלו פטריות סטרוגנוף, ו Portobello ו Stroganoff תרד-6 נקודות.

הוראות

1
לטאטא שמנת חמוצה טבעונית, 1/2 כוס מים, בצל טחון, קמח, מרק טבעוני, אבקת שום, בזיליקום, ופלפל שחור בקערה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה טבעוניתשמנת חמוצה טבעונית
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אפונה גויה®אפונה גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להקציף יין אדום, שמן זית, רוטב סויה, חומץ בלסמי, ושום בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסדרים כובעי פטריות עם זימים בצדדים בתבנית אפייה ויוצקים על גבי תערובת יין אדום. להשרות במשך 20 דקות, ולאחר מכן לכסות את תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים פטריות בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר רדיד, להפוך פטריות, ולהמשיך לאפות עד מאוד רך, כ 10 דקות יותר. להפריש כדי להתקרר; קוביות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מחממים סיר מרוסס עם ספריי בישול על חום בינוני. מבשלים ומערבבים פטריות במחבת רוטב עד להשחמה קלה, כ 5 דקות; להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מערבבים רוטב שמנת חמוצה לתוך פטריות. המשך לבשל ומערבבים עד מעובה, 1 עד 2 דקות יותר. אם הרוטב הופך עבה מדי, מערבבים ב 1/4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®