פורטרהאוס בגריל צפחה, ירקות קיץ ולחם שאור
והוא יספק כ 8 מנות. אם $ 3.12 למנה נופל בתקציב שלך, פורטרהאוס גריל צפחה, ירקות קיץ, ולחם שאור עשוי להיות עצום טבעוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם הרבס דה פרובנס, פטריות פורטובלו, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק פורטרהאוס בגריל עם ירקות קיץ, סטייק פורטרהאוס בגריל עם ירקות קיץ, ו דג Monkfish גריל צפחה עם עשבי תיבול, ירקות קלויים, ורוטב פלפל ירוק.
הוראות
אם באמצעות גריל פחם, להתכונן חום גבוה.
מניחים צפחה על סורגי גריל וחום (אל תדאג אם זה מתפצל או סדקים; זה עדיין יכול לשמש). אם באמצעות גריל גז, במקום צפחה על סורגים, ואז חום גריל גבוה (מכסה גריל תוך חימום צלייה). באמצעות מגבות נייר ומלקחיים עם ידית ארוכה, לוח מעילים קל עם שמן.
מפזרים סטייקים עם הרבס דה פרובנס ומתבלים במלח ופלפל, לוחצים בעדינות לדבוק.
טפטוף כל סטייק עם 2 כפות שמן להרטיב עשבי תיבול. גריל על צפחה חמה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 46° עבור בינוני נדיר (הטמפרטורה תמשיך לעלות כמו שאר סטייקים), 10-15 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך או מגש ולתת לנוח 20 דקות לפני חיתוך.
אם באמצעות גריל פחם, גחלים היו צריכים להתקרר לחום בינוני. אם משתמשים בגריל גז, להפחית את החום בינוני גבוה.
חותכים רצועה קטנה מהצד המעוגל של חצילים חצאים כך שהם ישכבו שטוחים.
מערבבים חצילים, עגבניות, קישואים, פטריות, פלפלים, שום ורוזמרין על תבנית אפייה מעוטרת; טפטוף עם שמן, מתבלים במלח ופלפל שחור, וזורקים למעיל.
מניחים ירקות על צפחה וגריל עד השחמה ומכרז, 5-8 דקות לכל צד. (ירקות מסוימים עשויים לבשל מהר יותר מאחרים.)
אם באמצעות גריל פחם, גחלים עדיין צריך להיות סביב חום בינוני. אם משתמשים בגריל גז, לשמור על חום בינוני גבוה.
טפטוף שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם שמן.
מניחים לחם על צפחה וגריל עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
העברה ללוח הגשה או צלחת, לשפשף את שני הצדדים של לחם עם שום, ואת העונה עם מלח.
מגישים סטייקים עם ירקות צלויים ולחם לצד.