ניתן להכין את המתכון רובי פורט-צלעות קצרות מבושלות ופירה בערך 4 שעות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, קמח, מלח כשר ופלפל גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 11 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בלסמי-צלעות קצרות עם פירה חזרת, צלעות קצרות מבושלות בתנור איטי עם פירה, ו בלסמי-צלעות קצרות עם פירה חזרת.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מייבשים את הבשר ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
3
מחממים 2 כפות מהשמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומשחימים היטב את הבשר מכל הצדדים ב -2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מעבירים את הצלעות הקצרות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
5
מסננים את השומן מהסיר ומוסיפים את יתרת השמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל ומבשלים עד לריכוך, 6 עד 7 דקות. מערבבים את הקמח 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבחוש עד ריחני.
יוצקים את הנמל ומחזירים את הצלעות לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומצמצמים את הנמל בחצי, בערך 30 דקות. מערבבים פנימה את הציר, הטימין, המרווה, הרוזמרין, מיורן, השום וקומץ הפטרוזיליה. מחזירים לרתיחה, ואז מכסים ומכניסים לתנור, 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יציאה
(מקיט, היקורי או אלמון)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
ברגע שמוציאים את הבקר מהתנור, מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה במים מומלחים ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים את הבקר לפלטה ומסננים את הרוטב. רפרף את השומן על ידי הנחת קוביות קרח במהירות לתוך מצקת מתכת של רוטב (השומן יידבק לתחתית המצקת), או על ידי כף בזהירות של השומן מהשטח בעזרת כף גדולה. מחזירים את הרוטב לאש כדי להפחית ולהסמיך מעט בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גומי מציל חיים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
10
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר החם. מועכים את תפוחי האדמה עם השמנת והחמאה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
מגישים את הצלעות עם תפוחי האדמה ומעליהם את הרוטב, גרעיני הרימון, אם משתמשים, והפטרוזיליה הקצוצה.