פורל אפוי עם קרם לימון כוסברה
פורל אפוי עם קרם לימון כוסברה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות, טרוטה קשת, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו פורל אפוי לימון-הרב, פורל אפוי בשמנת, ו עלי כוסברה אפויים-ליים שמנת חמוצה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 1 לימון ל 6 פרוסות; לחתוך לחצי. מיץ נשאר לימון. מבשלים פטריות ברוטב מחבת גדולה על אש נמוכה 15 דקות., ערבוב מדי פעם. מערבבים בצ ' ילי; לבשל 2 דקות.
מקום 4 קליפות תירס במרכז כל אחד 3 יריעות גדולות רדיד כבד חובה; למעלה עם דגים.
מניחים 4 חתיכות לימון 1 כף. כוסברה בחלל של כל דג. למעלה כל דג עם תערובת ירקות כ 1 כוס 4 בצל; לכסות עם 2 קליפות תירס. להעלות צדדים לסכל. קיפול כפול למעלה ומסתיים לאטום כל חבילה, משאיר מקום למחזור חום בפנים.
מקום במחבת 15x10x1 אינץ'.
אופים 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
חותכים חריצים בנייר כסף כדי לשחרר קיטור לפני פתיחת מנות.
מגישים דגים עם שמנת חמוצה משולבת, שנותר כוסברה ומיץ לימון.