קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

פורל Meunière, סגנון ישן

פורל Meunière, סגנון ישן
פורל Meunière, סגנון ישן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 642 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בשר עגל, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו פורל Meuniere, טרוטת עין-הקשת Meunière, ו טרוטה בסגנון בסקי עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, תיבול קריאולי, ומלח בקערה רחבה. יש לשטוף את פילה פורל להתייבש טפיחה. לדלות את הדגים בקמח מתובל ולהפיל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
פילה פורלפילה פורל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הפוך roux חום בינוני על ידי התכת החמאה בסיר על חום בינוני. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להוסיף את שאר הקמח מתובל לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
שים את המניה לסיר אחר ולמקם מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
לטאטא את רו לתוך המניה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, וחומץ, ומבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום. שמור על הרוטב חם בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אתה יכול לטגן את הדגים בחמאה אם אתה רוצה, אבל זה יותר נפוץ בניו אורלינס לטגן אותו בנמוך אינץ ' של שמן מחומם ל 375 מעלות. כך או כך, לבשל עד חום זהוב (כ 2 דקות לכל צד).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
כפית את הרוטב על הדגים ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
From Tom Fitzmorris ' S New Orleans Food by Tom Fitzmorris, (C) 2006 Stewart, Tabori & Chang