פטוצ'יני עם טורקיה ופטריות מנופחות
פטוצ'יני עם טורקיה ופטריות מנופצות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ברנדי, מלח, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות מנופצות, צדפות צרובות עם כרישה & פטריות Brandied, ו סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה..
הוראות
במחבת גדולה לא דביקה, מחממים את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את קציצות טורקיה עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים את cutlets עד שהם כמעט עשו, על 1 דקה לכל צד.
הסר את cutlets מן המחבת, לתת מגניב, ולאחר מכן לחתוך אותם לרצועות דקות.
ממיסים את החמאה באותו מחבת על חום מתון.
מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק, את הפטריות, 1/2 כפית מלח, ואת שאר 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם וזה מתאדה, על 5 דקות.
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד שכמעט לא נשאר נוזל במחבת, כ 2 דקות יותר.
מוסיפים 1/2 כוס מרק ומבשלים עד כמעט לחלוטין התאדה, על 4 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפטוצ ' יני עד כמעט נעשה, על 7 דקות.
מסננים את הפסטה ואז מוסיפים אותה לפטריות.
מוסיפים את מרק 1/2 כוס הנותרים, את הקרם, את צמרות בצל ירוק, את הנותרים 1/2 כפית מלח, ואת רצועות טורקיה. מבשלים עד טורקיה רק נעשה, על 1 דקה יותר. למעלה עם הפטרוזיליה.
תפריט הצעה: צלחת בצד פשוטה של שעועית ירוקה מבושלת או מרוסקת הוא כל מה שצריך.
המלצת יין: שרדונה עשיר ואוקי יהיה אידיאלי עם ברנדי וקרם כאן. אפשרויות טובות הן אלה המיוצרים במדינת וושינגטון, קליפורניה ואוסטרליה.