פטריות אורז בר
אורז בר פטריות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 186 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, אורז, שקדים חתוכים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: אורז פטריות בר, פטריות אורז בר, ו אורז בר ועוגת סיר פטריות.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את המים, אורז בר, חמאה 1/2 כפית מלח; להביא לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 40 דקות. מערבבים באורז חום. מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד רייס מכרז.
בינתיים, במחבת גדולה, לבשל בייקון עד פריך.
הסר בייקון למגבות נייר; לנקז, הזמנת 2 כפות טפטוף. בטפטופים, מטגנים את הפטריות, בצל, פלפלים וסלרי עד שהירקות רכים. מערבבים במרק ומלח שנותר. מביאים לרתיחה.
שלב את קורנפלור ומים קרים עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת פטריות. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה; מערבבים שקדים ובייקון.
מסננים אורז; מוסיפים תערובת פטריות.
העברה ל13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב 350° במשך 25 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד מחומם דרך.