פטריות בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל פטריות בורבון. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן זית, שיני שום, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פטריות מטוגנות עם בורבון, צלעות חזיר עם פטריות ורוטב שמנת בורבון, ו עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מוסיפים פטריות, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, 12 עד 15 דקות או עד מכרז וכמעט כל הנוזל התאדה.
הסר מהחום. מערבבים בורבון או מרק עוף; לחזור לחום, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד מעובה מעט. להפחית את החום נמוך; מערבבים שום טחון, פטרוזיליה טרייה קצוצה, טימין טרי קצוץ. לבשל עוד 1 דקות.