קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח

פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח
גשו לסופר וקנו פטריות, מלח כשר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות בר וחביתות גבינת עיזים, פיצה פטריות בר עם שמן כמהין, ו ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין.

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°. לזרוק את הפטריות ושמן זית על תבנית אפייה, מתבלים במלח, מתפשטים בשכבה אחת, וצולים עד זהוב חום סביב הקצוות, כ 15 דקות. מניחים בצד להתקרר; מנמיכים את התנור ל375.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, פרמזן, שמן כמהין, קמצוץ של מלח, ואת פטריות מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
יוצקים לתוך 12 כוסות מאפין משומן קלות, ואופים עד נפוח וזהב בקצוות, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מגישים מיד