קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות25
ציון בריאות28
מגזין

פטריות שואי-מאי

פטריות שואי-מאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פטריות שואי מאי. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך עורות גיוזה, חומץ אורז, אפונה הצמד סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו דגים מבושלים סיצ'ואן (שואי ג' ו יו, 水煮鱼), שעועית אדומה מרק קינוח (טונג שואי), ו שרימפס מתוק ומתובל ג'ינג'ר שואי מאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב את shiitakes, seitan, פטריות כפתור, קורנפלור, מירין, סוכר, תמרי, שמן שומשום, ומלח. זמזם למשחה, עוצר מעת לעת כדי לגרד את הצדדים. לגרד את התערובת לתוך קערה ומערבבים בצל ירוק, אפונה שלג, ו jcama.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד למזג טעמים, כ -30 דקות.
3
הגדר את העטיפות על דלפק העבודה שלך, כיסוי עם מגבת מטבח נקייה לחה מעט. יש מילוי שימושי, וכמה צלחות כי כבר ריססו עם תרסיס בישול שעליו למקם את הכופתאות סיים.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים 2 כפיות עד 1 כף של תערובת מילוי הרואין dab באמצע עטיפה עגולה. צייר את הקצוות סביב אבל לא על המילוי בכל הצדדים, צובט קצת, מרטיב את הקצה העליון, על ידי הרטבת האגודל והאצבע למים כפי שאתה צובט וקפל את הקצוות (ראה מה התכוונתי על אפקט שקית שרוך?). לשטח את הקרקעית קצת, כך כופתאות יכול לעמוד זקוף. שים לב כי אתה צריך לראות קצת טוב של אינץ fillingan או משהו כזה. חזור עד מילוי או עטיפות או שניהם (אם יש לך מזל!) משומשים.
מרכיבים שתצטרך
5
הקש 3 אפונה לתוך החלק העליון של המילוי חשוף. קיטור הכופתאות ב steamer מתכת או ממש על הצלחת. זה עובד אם אין לך ספינת מתכת, אבל יש סיר, ווק, או תנור הולנדי גדול מספיק כדי להכיל את צלחת הכופתה עם לפחות 1 אינץ ' של שטח בין קצה הצלחת ואת הסיר, שדרכו קיטור יכול לעלות.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים קערה הפוכה חסינת חום או פחית ריקה בתחתית הסיר כדי לשמש ככן עבור צלחת הכופתה.
7
יוצקים במים לעומק של כ 2 אינץ ' או מההם מתאימים, כך הקערה או יכול יהיה להקרין מעט מעל פני המים. הגדר את צלחת מלא כופתה על גבי הקערה או יכול. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. קיטור, מכוסה היטב, עד סתימות חם העטיפה רכה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את השואי-מאי מן הספינה לתקוע עלה כוסברה על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים חם, עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
1
לשלב את כל המרכיבים.
2
מניחים על השולחן בקערות קטנות כך שכל אורח יש סליק טבילה פרטית משלו. אם עושים אצווה גדולה, מכסים ומקררים.
3
מאמר var
4
Type_27_data = {};
5
מאמר
6
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות כפתור, ניגב לרבעיםפטריות כפתור, ניגב לרבעים1השארכוסברהכוסברה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה25שרימפס וורידיםאפונה מבושלת, טרי או קפואאפונה מבושלת, טרי או קפוא2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתיכות טופי הית' ברזנגביל מקולף טחוןזנגביל מקולף טחון791 לב מפאלדי טרי אם אפשרדק חתוך jicamaדק חתוך jicama12 כפיות אבקת שוםמירין (יין אורז יפני) או שרימירין (יין אורז יפני) או שרי1חבילותאודות 30 3-3½-inch עורות gyozaאודות 30 3-3½-inch עורות gyoza791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)3בצל ירוק, שורשים הוסרו, לבן ו 4 אינץ ' של ירוק קצוץ דקבצל ירוק, שורשים הוסרו, לבן ו 4 אינץ ' של ירוק קצוץ דק113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.seitan בסגנון מסורתי, שטוף היטב חתוך גסseitan בסגנון מסורתי, שטוף היטב חתוך גס1חתיכות טופי הית' ברשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו, לרבעיםפטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו, לרבעים791 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה תמרי או שויו (ראה הערות)רוטב סויה תמרי או שויו (ראה הערות)1אוראו ממולאים כפוליםרוטב סויה תמרי או שויו (ראה הערות)רוטב סויה תמרי או שויו (ראה הערות)1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2חתיכות טופי הית' ברסוכר או רפדורהסוכר או רפדורה791 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה שלג טרי או אפונה הצמד סוכר, לקוביותאפונה שלג טרי או אפונה הצמד סוכר, לקוביות