קושיקשה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

פילאף אורז בר עם אגוזים ולימון

פילאף אורז בר עם אגוזים ולימון
פילאף אורז בר עם אגוזים ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 278 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-11 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אורז, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-8 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פילאף אורז עם צנוברים, פילאף אורז עם צנוברים ופילאף אורז עם צנוברים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הצנוברים, השום, הקליפה והתימין, מערבבים את המחבת עד שהאגוזים והשום מתחילים להשחים, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את אורז הבר ומבשלים, תוך ערבוב בכף עץ, עד לקלוי קל, כדקה. מערבבים את מרק העוף והמלח. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה מהירה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 45 דקות עד שעה. בודקים את מרקם האורז ובמידת הצורך ממשיכים לבשל עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים עוד נוזלים לפי הצורך, עוד 10 עד 15 דקות. (הערה: האורז צריך להתחיל להיסדק רק בסיום. אם הוא מתחיל להתכרבל הוא מבושל יתר על המידה. ישנם זנים רבים באיכויות משתנות, המשפיעים מאוד על זמני הבישול).
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מסירים מהאש, מפזרים את בצל ירוק על פני השטח, מרפרפים בעזרת מזלג ומסירים את ענפי העשבים וגרידת הלימון לפני ההגשה. מתבלים במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר