פילה דג יווני צלוי
פילה דג יווני צלוי מתכון מוכן בערך 25 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטרי אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם פילה אמנון, פלפל, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. ציון זה מוצק. נסו פילה דג צלוי עם חמאת בזיליקום, פילה דג יווני, ו פילה דג מבושל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפזרים אמנון עם מלח ופלפל.
מניחים על תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
בקערה קטנה שלבו את היוגורט, החמאה ומיץ הליים. מערבבים פנימה את הבצל, הזיתים והתבלינים.
מורחים באמצע כל פילה; מפזרים גבינת פטה.
לצלות 3-4 ב. מהאש למשך 6-9 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
![עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר]()
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר