קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פילה סלמון במרינדה יוגורט (Dahi Machhali Masaledar)

פילה סלמון במרינדה יוגורט (Dahi Machhali Masaledar)
פילה סלמון במרינדה יוגורט (Dahi Machhali Masaledar) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שום, כורכום הקרקע, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: dahi bhindi, איך לעשות dahi bhindi / okran ברוטב יוגורט / gravy, Dahi Ke Aloo (מרק תפוחי אדמה ויוגורט), ו פילה שפמנון במרינדה.

הוראות

1
מערבבים את היוגורט, פלפל קאיין, שום, זנגביל, כוסברה, כוסברה טחון, כמון, מלח וכורכום בשקית פלסטיק resealable. סגור תיק ומערבבים הכל יחד עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כורכוםכורכום
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את הסלמון וזורקים עד מצופה היטב עם המרינדה; להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מחממים את התנור. משמנים מעט תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר סלמון מן המרינדה ולנער עודף; להשליך את המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5
מניחים על תבנית אפייה מוכנה ומטגנים בתנור שחומם מראש עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, חמש עד שבע דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.