קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן

פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן
פילה שפמנון מוקפץ עם רוטב חמאת פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 441 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון בתוספת 6 פלחי לימון, שמן צמחי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פילה שפמנון ברוטב זנגביל, שפמנון פקאן עם לימון-טימין-חמאת פקאן, ו שפמנון עם חמאת פקאן חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו במנות רדודות נפרדות את הקמח, ואת הביצה מוכה עם המים. לדלות כל פילה שפמנון בקמח, לנער את העודף, לטבול אותו בתערובת הביצה, לתת עודף לטפטף, ולדלות אותו בקמח שוב, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
2
מעבירים את הדג כפי שהוא מצופה גיליון אפייה מצופה נייר שעווה. בחום מחבת גדול 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן בו לטגן את הדגים בקבוצות, הוספת השמן הנותר לפי הצורך, במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד שזה רק פתיתים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
להעביר את הדג מגבות נייר כדי לנקז ולשמור אותו חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
במחבת מבשלים את הבצל ואת השום בחמאה על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהם מתרככים, מוסיפים את הפקאן, ומבשלים את התערובת על חום גבוה בינוני, מערבלים את המחבת, עד החמאה משחימה ואת הפקאנים קלויים היטב. מערבבים במיץ לימון, טבסקו, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את הדג בין 6 צלחות מחוממות, כפית את רוטב החמאה על זה, ומקשטים כל מנה עם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טריז לימוןטריז לימון
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פילה שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.