פיצה מעושנת ומתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan המעושן, חריף. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, בצק פיצה, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכונים דומים: פיצה בראנץ ' סמוקי, נקניק מעושן ופיצה תפוחים, ו חזה פיקנטי מעושן.
הוראות
מניחים מדף תנור במדף הנמוך ביותר. אם יש לך אבן, הנח אותה על מתלה. מחממים תנור ל 288°, או הטמפרטורה הגבוהה ביותר של התנור שלך, במשך 45 דקות.
חם 1 כפית. שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. להתפורר נקניק למחבת; לטחון עד כבר לא ורוד, 3 דקות.
אבק 14 אינץ ' רחב פיצה קליפה עם קמח תירס; שטוח בצק על גבי. שימוש באצבעות מקורנות קלות או מערוך מקורנן, למתוח את הבצק לתוך סיבוב 13-14 אינץ'. (
מפזרים לקלף עם קמח תירס יותר במידת הצורך כדי לוודא שקופיות קרום סביב בקלות על הקליפה.)
מברשת שנותרה 2 כפית. שמן על פני השטח של הקרום.
מסדרים גבינה מעל בצק, עוזב גבול 1 אינץ'. רוטב כפית בספירלה מעל פיצה, מקבל קצת על גבינה, עוזב גבול 1 אינץ'.
מפזרים על נקניק, jalapeo ובצל אדום.
בזהירות להחליק פיצה על אבן.
אופים עד הקרום הוא רק חרוך מעט על גבי וזהב על התחתונה (להרים קצה לבדוק) וגבינה נמס, על 8 דקות. באמצעות פיל, להעביר פיצה ללוח חיתוך.
תן לנוח לרגע או 2, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.