קושירגיל
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פיצה מעושנת ומתובלת

פיצה מעושנת ומתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan המעושן, חריף. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, בצק פיצה, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכונים דומים: פיצה בראנץ ' סמוקי, נקניק מעושן ופיצה תפוחים, ו חזה פיקנטי מעושן.

הוראות

1
מניחים מדף תנור במדף הנמוך ביותר. אם יש לך אבן, הנח אותה על מתלה. מחממים תנור ל 288°, או הטמפרטורה הגבוהה ביותר של התנור שלך, במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חם 1 כפית. שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. להתפורר נקניק למחבת; לטחון עד כבר לא ורוד, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברה לצלחת.
4
אבק 14 אינץ ' רחב פיצה קליפה עם קמח תירס; שטוח בצק על גבי. שימוש באצבעות מקורנות קלות או מערוך מקורנן, למתוח את הבצק לתוך סיבוב 13-14 אינץ'. (
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מפזרים לקלף עם קמח תירס יותר במידת הצורך כדי לוודא שקופיות קרום סביב בקלות על הקליפה.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
מברשת שנותרה 2 כפית. שמן על פני השטח של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מסדרים גבינה מעל בצק, עוזב גבול 1 אינץ'. רוטב כפית בספירלה מעל פיצה, מקבל קצת על גבינה, עוזב גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מפזרים על נקניק, jalapeo ובצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
9
בזהירות להחליק פיצה על אבן.
10
אופים עד הקרום הוא רק חרוך מעט על גבי וזהב על התחתונה (להרים קצה לבדוק) וגבינה נמס, על 8 דקות. באמצעות פיל, להעביר פיצה ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
תן לנוח לרגע או 2, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.