פיצה מקסיקנית "Flatbread".
פיצה מקסיקנית "Flatbread" עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. אם יש לך ביסקוויטים, בשר המבורגר משחי, שעועית מטוגנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו פיצה מקסיקנית, עוף מקסיקני Flatbread, ו פיצות מקסיקני Flatbread (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. קמח לעבוד על פני השטח ולגלגל את כל ביסקוויט עד שטוח מאוד.
מברשת קלה מאוד עם שמן זית.
אופים במשך 8 דקות, או עד שמתחילים להפוך זהב.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מערבבים שעועית מטוגנת עם סלסה.
לחמם שאריות בשר טחון. כדי להרכיב, להפיץ שעועית מטוגנת מחדש על כל לחם שטוח. למעלה עם שפע של בשר בקר.
מפזרים גבינת צ ' דר גרוסה מעל. חזור לתנור במשך שלוש דקות, או עד מומס תוסס. למעלה עם שפע של פיקו דה גאלו וחסה.
מערבבים יחד סלסה ושמנת חמוצה.
חותכים לפרוסות ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.