פיצה מקרוני וגבינה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פלפל, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
תנור חום 218°. spray 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה עד כבר לא ורוד; לנקז. באותו מחבת, לבשל פלפל ובצל 5 דקות או עד פריך-מכרז.
בסיר 4 ליטר, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ו 1/2 כפית פתיתי הפלפל. מבשלים ומערבבים עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב ומים, ערבוב כל הזמן עד מעובה. בהדרגה מוסיפים גבינת צ ' דר; מערבבים עד שנמסו.
מוסיפים מקרוני, תערובת נקניק ובצל; לזרוק מעיל. כף לתוך תבשיל.
אופים חשפו 30 דקות או עד מבעבע. למעלה עם גבינת פרמזן, פפרוני ופתיתי פלפל 1 כפית הנותרים.
אופים 2 עד 4 דקות יותר, או עד השחמה קלה.