קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

פיצה מקרוני וגבינה

פיצה מקרוני וגבינה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פלפל, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.

הוראות

1
תנור חום 218°. spray 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה עד כבר לא ורוד; לנקז. באותו מחבת, לבשל פלפל ובצל 5 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פלפלפלפל
מקרונימקרוני
נקניקנקניק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
בסיר 4 ליטר, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ו 1/2 כפית פתיתי הפלפל. מבשלים ומערבבים עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב ומים, ערבוב כל הזמן עד מעובה. בהדרגה מוסיפים גבינת צ ' דר; מערבבים עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים מקרוני, תערובת נקניק ובצל; לזרוק מעיל. כף לתוך תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
נקניקנקניק
בצלבצל
4
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
5
אופים חשפו 30 דקות או עד מבעבע. למעלה עם גבינת פרמזן, פפרוני ופתיתי פלפל 1 כפית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פפרוניפפרוני
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים 2 עד 4 דקות יותר, או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מקשטים עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!