קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פיצה ספגטי

פיצה ספגטי
פיצה ספגטי מתכון יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 35 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 333 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם חלב, גבינת צ'דר, מלח שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו פאי פיצה ספגטי, פיצה ספגטי פאי, ו פאי פיצה ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים והחלב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף ספגטי; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם בשר בקר, רוטב ספגטי, פפרוני, פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מפזרים מלח שום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
5
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מפזרים גבינות.
7
אופים עוד 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
תן לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.