שיקגו בסגנון Deep-Dish Pizzan היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 401 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אם יש לכם רסק עגבניות, עגבניות משומרות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 42% , שהוא מוצק. Pizza Deep Dish בסגנון שיקגו , Deep Dish Pizza בסגנון שיקגו ופיצה Deep Dish Chicago Style Pizza דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, סוכר ומלח. בסיר מחממים מים ושמן ל-120°-130°.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב.
3
מוסיפים את יתרת הקמח ליצירת בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוף
7
מגלגלים כל חלק ל-11 אינץ'. מעגל. מהדקים את הבצק לתחתית ומעלה את הדפנות של שני 10 אינץ' משומנים. מחבתות חסינות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
8
מפזרים על כל אחד 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
9
בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, רוטב העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים. כף 1-1/2 כוסות על כל פיצה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
שכבות כל אחד עם מחצית מהנקניק, פפרוני, פטריות, 1 כוס מוצרלה ו-2 כפות גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
11
מכסים ואופים ב-450 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; אופים 5 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי ל-Deep Dish Pizza. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.