תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan תוצרת בית. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 7923 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מים חמים, רוטב עגבניות, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, ו רוטב פיצה תוצרת בית (תוצרת בית אמריקאית עם מקורמיק).
הוראות
1
הכנת בצק הפיצה
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1
מניחים את המים החמים בקערה הגדולה של מערבל לעמוד חובה כבד.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לסובב חבלי ליקריץ
2
מפזרים את השמרים על המים החמים ולתת לו לשבת במשך 5 דקות עד השמרים הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
לאחר 5 דקות מערבבים אם השמרים לא מומס לחלוטין. השמרים צריכים להתחיל קצף או בלום, המציין כי השמרים הוא עדיין פעיל בחיים.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4
(שים לב שאם אתה משתמש "שמרים מיידיים" במקום "שמרים פעילים", אין הגהה נדרשת. רק להוסיף לקמח בשלב הבא.)
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעילים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
5
2 לעשות ולשים את הבצק פיצה: באמצעות חיבור ההנעה ערבוב, לערבב את הקמח, מלח, סוכר, ושמן זית על מהירות נמוכה לרגע. לאחר מכן החלף את מחבט הערבוב עם חיבור הוו הבצק.
מורחים שכבה דקה של שמן זית על החלק הפנימי של קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
11
מניחים את בצק הפיצה בקערה ולהפוך אותו סביב כך שהוא מקבל מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
12
בשלב זה אתה יכול לבחור כמה זמן אתה רוצה את הבצק להתסיס ולעלות. תסיסה איטית (24 שעות במקרר) תגרום לטעמים מורכבים יותר בבצק. תסיסה מהירה (1 1/2 שעות במקום חם) תאפשר לבצק לעלות מספיק כדי לעבוד איתו.
לעלייה בינונית, מניחים את הבצק במקום קבוע בטמפרטורת החדר (דלפק המטבח שלך יספיק) במשך 8 שעות. לעלייה ארוכה יותר, לצנן את הבצק במקרר במשך 24 שעות (לא יותר מ 48 שעות).
מניחים על נייר קלף או צלחת מקומטת קלה ומקום, חשוף, במקפיא במשך 15 עד 20 דקות. לאחר מכן להסיר מהמקפיא, ולמקם בשקיות מקפיא בודדות, הסרת אוויר רב ככל שתוכל מן השקיות. חזור למקפיא ולאחסן עד 3 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
20
להפשיר את בצק הפיצה במקרר לילה או במשך 5 עד 6 שעות. ואז לתת את הבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתיחה אותו בשלבים הבאים.
מניחים אבן פיצה על מדף בשליש התחתון של התנור שלך. מחממים התנור ל 246° לפחות 30 דקות, רצוי שעה. אם אין לך אבן פיצה, אתה יכול להשתמש בתבנית פיצה או בתבנית אפייה עבה; אתה צריך משהו שלא יהיה עיוות בטמפרטורות גבוהות.
מפזרים קליפת פיצה עם ארוחת תירס, מניחים בצק שטוח על גבי: מפזרים קלות את קליפת הפיצה (או גיליון אפייה שטוח) עם ארוחת תירס. (ארוחת התירס תפעל כמסבים כדוריים קטנים כדי לעזור להעביר את הפיצה מקליפת הפיצה לתנור.)
מורחים עם רוטב עגבניות ומפזרים תוספות: כפית על רוטב העגבניות, מפזרים גבינה, ומניחים את התוספות הרצויות על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רוטב חמוציות, להגשה
4 פרוסות סלמי דקות
23
מפזרים קמח תירס על פיצה אבן, להחליק פיצה על פיצה אבן בתנור:
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
למסיבות
24
מפזרים קצת קמח תירס על אבן האפייה בתנור (צפה הידיים שלך, התנור חם!). בעדינות לנער את הקליפה כדי לראות אם הבצק יחליק בקלות, אם לא, בעדינות להרים את הקצוות של הפיצה ולהוסיף קצת יותר קמח תירס.
סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. אתה יכול לנסות Tenuta di Arceno Stradan אל Sasso קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 50 דולר לבקבוק.