פיצת נקניק, פטריות ופלפל אדום של אמיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של המנה העיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקניק אמיליה, פטריות, פלפל אדום Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1660 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלים של 2, פלפלים קלויים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו נקניק, פלפל ופיצת פטריות, פיצה עם נקניק, פלפל ופטריות, ו פיצה עם פלפל ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך בצק: בבוקר היום אתה רוצה לעשות פיצה לארוחת ערב, ליצור ספוג: בקערה של מערבל לעמוד, לפזר שמרים ב 1 כוס מינוס 1 כף. מי ברז קרים, ולאחר מכן לערבב 1 1/2 כוסות קמח. לכסות ולהניח בצד, 3 עד 4 שעות.
אחר הצהריים, לערבב מלח לתוך ספוג, ואז נשאר 1 כוס קמח. לצרף קרס בצק ללוש 25 עד 30 דקות.
תן לבצק לנוח, מכוסה, 30 דקות. לחלק לשניים וליצור 2 כדורים. הגדר כדורים על משטח נקי וחלק לכסות כל עם קערה הפוכה לפחות 10 ב. בקוטר.
בואו לעלות במקום חם עד נפוח וכפליים הגודל המקורי שלהם, 3 עד 4 שעות.
מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים פטריות ומלח. מבשלים פטריות עד שהנוזל שלהם כמעט התאדה לחלוטין. מערבבים שום, לבשל 1 דקה, ולהסיר מהחום.
הסר גבעולים, צלעות, זרעים, ועורות מן הפלפלים לחתוך בשר לתוך 1/4-in. רצועות.
הפוך רוטב: שום בשר טחון, ולאחר מכן מחית עם הצד השטוח של סכין שף לתוך משחה. עגבניות עיסת עם טחנת מזון או מעבד מזון (להשתמש בלהב המגרסה) ולהעביר לקערה. מערבבים במלח, שום, שמן ומרג ' ורם.
שעה לפני ארוחת הערב, להגדיר אבן אפייה על המדף האמצעי של התנור. מחממים תנור ל 550, או חם כמו התנור שלך יקבל.
כ -10 דקות לפני שאתה מוכן לאכול, אבק כדור בצק 1 וקליפת העץ שלך בנדיבות עם קמח. באמצעות קצות האצבעות שלך, לטפוח כדור לתוך דיסק, משאיר שפה ללא פגע. היקף מתיחה של דיסק עם האגודלים שלך מתחת לשפת, ואז לעטוף את הבצק על גב הידיים. להפוך ולמתוח בצק לתוך 12-in. עיגול, ואז להניח אותו על הקליפה המשוריינת. (באמצעות מערוך יהרוס את השפה ולשטח את בועות האוויר שנותנות לקרום שלך את עלייתו.) תהליך זה לוקח בפועל, אז אתה צריך להכפיל את מתכון הבצק אם זה הפעם הראשונה שלך.
פיצה אופים Par: מרכז הזין של בצק untopped במהירות עם מזלג להחליק על האבן בתנועה חלקה, נוזל.
אופים 2 דקות, ואז לשלוף עם קליפת פיצה.
מוסיפים תוספות במהירות, כך שהבצק לא נדבק לקליפה. (כאשר אתה עובד, להחליק את הבצק קדימה ואחורה כל דקה בערך עם אידיוט מהיר של הקליפה כדי לעזור לשמור אותו דבק; אם זה עושה, להרים את הבצק ומפזרים יותר קמח מתחת, ואז אידיוט שוב.) ראשית, מפזרים חצי מכל סוג של מוצרלה על הפיצה. ואז לשחרר את ג ' קסון פולוק הפנימי שלך, כפית חצי מהרוטב על הפיצה בתנועה אימים.
מוסיפים חצי מהפלפלים הקלויים, הפטריות והנקניקיות. לטחון על פלפל שחור לפי הטעם.
להחליק פיצה על אבן, ואז לאפות 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא נפוח וזהוב. קח את זה עם הקליפה, לגרר על כמה parmigiano-רג ' יאנו, ולפזר כמה עלי בזיליקום קרועים מעל.
טפטוף בשמן ותתחפר. חזור עם הבצק והמרכיבים הנותרים.
הפוך קדימה: הבצק יכול להיווצר לתוך כדורים (צעד
ומקורר לילה, להגדיר על תבנית אפייה ומכוסה בחוזקה בניילון נצמד, או קפוא עד 2 שבועות (בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני מתיחה).
* מצא באזור המקרר של הסופרמרקט המקומי שלך ליד הגבינות והחמאה.