פיתות ממולאות בשר לבנוניות (Arayes)
פיתות ממולאות בבשר לבנוניות (Arayes) עשויות להיות רק המתכון למזרח התיכון שאתה מחפש. תמורת 75 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 251 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו צנוברים, עגבנייה, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר בשר לבנונית, פשטידות בשר לבנוניות (SFEEHAS) ופשטידות בשר לבנוניות (Sfeehas).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
במעבד מזון מערבבים את הבצל, השום והפטרוזיליה עד לטחון דק.
מוציאים לקערה גדולה ומוסיפים פנימה את בשר הבקר, העגבנייה, הגראם מסאלה, הצנוברים ומיץ הלימון. מתבלים במלח.
מערבבים עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
מסדרים את רבעי הפיתות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ממלאים כל רבע בכ-2 כפות מתערובת הבשר, משטחים כך שהמילוי יהיה אחיד.
מברישים כל רבע משני הצדדים במעט שמן זית.
אופים 20 דקות, הופכים פעם אחת באמצע הדרך. פיתות צריכות להיות שחומות ופריכות.