פלפלים ממולאים של השף ג'ון
גשו לסופר וקנו אורז, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו עוגת הרועים של השף ג'ון.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים אורז ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. תניח את האורז המבושל בצד.
מבשלים בצל ושמן זית על אש בינונית עד הבצל מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מעבירים חצי בצל מבושל לקערה גדולה ומניחים בצד.
מערבבים רוטב עגבניות, מרק בשר, חומץ בלסמי, פתיתי פלפל אדומים למחבת; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה.
יוצקים תערובת רוטב עגבניות לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ ' ולהניח בצד.
מערבבים בשר בקר טחון, נקניק איטלקי, עגבניות חתוכות לקוביות, פטרוזיליה איטלקית, שום, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין לקערה עם בצל שמור; מערבבים היטב. מערבבים אורז מבושל פרמזן רג ' יאנו. דברים פלפלים ירוקים עם תערובת בשר ונקניקיות.
מניחים חצאי פלפל ירוק ממולאים בתבנית אפייה על רוטב עגבניות; מפזרים נותר Parmigiano-רג ' יאנו, מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ואופים עד שהבשר אינו ורוד יותר, הפלפלים הירוקים רכים והגבינה מושחמת למעלה, תוספת של 20 עד 25 דקות.