קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית עם גבינת עיזים

פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית עם גבינת עיזים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית, פלפל אדום קלוי שמנת ועוף מחבת גבינת עיזים תרד, ו כרובית צלויה שלמה עם גבינת עיזים מוקצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפלפלים האדומים על תבנית אפייה עם הצד החתוך כלפי מטה, מטגנים עד העורות מושחרים, כ 10 דקות, מניחים במיכל sealable ולתת 'קיטור' במשך 20 דקות לפני צובט את העורות וקוצץ.בינתיים, לזרוק את הכרובית בשמן, למקם אותו בשכבה אחת על תבנית אפייה לצלות בתנור 204° שחומם מראש עד רך וקרמל, על 20-30 דקות, ערבוב פעם באמצע.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני ומבשלים את הבצל עד מכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את השום, קורנית פתיתי פלפל אדום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את הפלפלים האדומים הקלויים, כרובית, מרק, פפריקה וגבינת עיזים ומבשלים במשך 10 דקות לפני הטיהור לעקביות הרצויה עם בלנדר יד.מתבלים במלח ופלפל ומגישים מעוטרים בגבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה