זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית, פלפל אדום קלוי שמנת ועוף מחבת גבינת עיזים תרד, ו כרובית צלויה שלמה עם גבינת עיזים מוקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הפלפלים האדומים על תבנית אפייה עם הצד החתוך כלפי מטה, מטגנים עד העורות מושחרים, כ 10 דקות, מניחים במיכל sealable ולתת 'קיטור' במשך 20 דקות לפני צובט את העורות וקוצץ.בינתיים, לזרוק את הכרובית בשמן, למקם אותו בשכבה אחת על תבנית אפייה לצלות בתנור 204° שחומם מראש עד רך וקרמל, על 20-30 דקות, ערבוב פעם באמצע.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני ומבשלים את הבצל עד מכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
מוסיף את השום, קורנית פתיתי פלפל אדום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את הפלפלים האדומים הקלויים, כרובית, מרק, פפריקה וגבינת עיזים ומבשלים במשך 10 דקות לפני הטיהור לעקביות הרצויה עם בלנדר יד.מתבלים במלח ופלפל ומגישים מעוטרים בגבינת עיזים.