פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית עם גבינת עיזים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית, פלפל אדום קלוי שמנת ועוף מחבת גבינת עיזים תרד, ו כרובית צלויה שלמה עם גבינת עיזים מוקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפלפלים האדומים על תבנית אפייה עם הצד החתוך כלפי מטה, מטגנים עד העורות מושחרים, כ 10 דקות, מניחים במיכל sealable ולתת 'קיטור' במשך 20 דקות לפני צובט את העורות וקוצץ.בינתיים, לזרוק את הכרובית בשמן, למקם אותו בשכבה אחת על תבנית אפייה לצלות בתנור 204° שחומם מראש עד רך וקרמל, על 20-30 דקות, ערבוב פעם באמצע.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני ומבשלים את הבצל עד מכרז, על 5-7 דקות.
מוסיף את השום, קורנית פתיתי פלפל אדום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את הפלפלים האדומים הקלויים, כרובית, מרק, פפריקה וגבינת עיזים ומבשלים במשך 10 דקות לפני הטיהור לעקביות הרצויה עם בלנדר יד.מתבלים במלח ופלפל ומגישים מעוטרים בגבינת עיזים.