קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פלפל ניו אינגלנד טימין פונדו

פלפל ניו אינגלנד טימין פונדו
פלפל ניו אינגלנד טימין פונדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 319 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חרדל דיז'ון, תפוח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו גלידת דבש ותימין עם קורנית מסוכרת (מתכונים דומים).

מרכיבים

113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סם אדמס בוסטון איילסם אדמס בוסטון אייל1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל חלב, לפי הטעםפתיתי פלפל חלב, לפי הטעם4שרימפס וורידיםפתיתי פלפל נוספיםפתיתי פלפל נוספים1באט מומסקוביות לחם אומן או תפוח פריךקוביות לחם אומן או תפוח פריך28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצוי רסק תפוחים כפרי תוצרת בית (עם קינמון)רצוי רסק תפוחים כפרי תוצרת בית (עם קינמון)12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסarrowroot (או קמח)arrowroot (או קמח)170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת צ'דר מגורדת דק בגילאי ניו אינגלנד, Grafton 3-4 שנה במידת האפשרגבינת צ'דר מגורדת דק בגילאי ניו אינגלנד, Grafton 3-4 שנה במידת האפשר28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם1אוראו ממולאים כפוליםקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים1אוראו ממולאים כפוליםfresh Meyer lemon zestfresh Meyer lemon zest12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה11 כף אורגנו מיובשכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרמזן מגורר דק-רג'יאנופרמזן מגורר דק-רג'יאנו85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שאלוט טחון דקשאלוט טחון דק