ביסק פירות ים חריף עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-12 גרם חלבון, 3 גרם שומן ובסך הכל 109 קלוריות. תמורת 1.54$ למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-50 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, בשר סרטנים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 38%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ביסק פירות ים, ביסק פירות ים וביסק פירות ים.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את המרק, מיץ העגבניות, העגבניות, רוטב ווסטרשייר והתבלינים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
(מומלץ: סקרמנטו)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
לזרוק את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4
מוסיפים פסטה למרק; מבשלים, ללא כיסוי, עד שהפסטה רכה.