קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פנה אלה וודקה

פנה אלה וודקה
ייתכן ש - "פן אלה וודקה" הוא המשקה שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 785 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, שום, וודקה פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה), פנה אלה וודקה, ו פנה אלה וודקה.

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים של מים מומלחים לרתיחה בסיר 8 ליטר מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים את העגבניות והנוזל שלהם לתוך קערת העבודה של מעבד מזון. באמצעות פעימות on/off מהירות, לעבד את העגבניות רק עד שהם קצוצים דק. (עיבוד ארוך יותר יהיה לאוורר את העגבניות, הופך אותם ורוד.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מערבבים את פנה לתוך המים הרותחים. להביא את המים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים את הפסטה, חצי מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שנעשה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פנה!פנה!
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. הכה את שיני השום עם צד הסכין והוסף אותן לשמן החם. לבשל, לנער את המחבת, עד השום הוא השחמה קלה, על 3 דקות. מנמיכים את קערת העבודה עם העגבניות קרוב למחבת ובזהירות-הם יתיזו-להחליק את העגבניות לתוך המחבת. מביאים לרתיחה, מתבלים קלות במלח ובנדיבות עם פלפל אדום מרוסק, ומרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
יוצקים את הוודקה, מנמיכים את החום כך שהרוטב הוא בבית רתיחה תוססת, ומבשלים עד הפסטה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
6
ממש לפני הפסטה נעשית, דגים את שיני השום מתוך הרוטב ויוצקים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מוסיפים את 2 כפות חמאה או שמן, אם משתמשים, ומערבלים את המחבת כדי לשלב את הרוטב. אם המחבת גדולה מספיק כדי להכיל את הרוטב ואת הפסטה, דגים את הפסטה מתוך המים הרותחים עם רחפן חוט גדול ושחרר אותו ישירות לתוך הרוטב במחבת. אם לא, לנקז את הפסטה, להחזיר אותו לסיר, ויוצקים ברוטב. מביאים את הרוטב ואת הפסטה לרתיחה, ערבוב כדי לצפות את הפסטה עם רוטב. בדוק את התיבול, הוספת מלח ופלפל אדום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
SkimmerSkimmer
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מפזרים את הפטרוזיליה על הפסטה ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם מספיק כדי להיצמד לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
הסר את הסיר מהחום, מפזר 3/4 כוס הגבינה על הפסטה, וזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מגישים מיד, עובר גבינה נוספת אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
טעם
12
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA