גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גבינת שמנת, סלמון מעושן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן וקוויאר פניני, סלמון מעושן וגרוייר פניני, ו סלמון מעושן ופריטטה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד חומץ, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפיות חרדל, ושום בקערה. לאט לטפטף ב 3 כפות שמן זית, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
מוסיפים בצל אדום, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4
תן לעמוד 30 דקות (ניתן לעשות קדימה בקירור).
5
מערבבים גבינת שמנת ואת 4 המרכיבים הבאים. מערבבים ב 1/4 כפית פלפל, נשאר 1 כף מיץ לימון, ונותר 1 כפית חרדל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6
פרוס ג ' בטה אופקית לחצאים העליונים והתחתונים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
7
מורחים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על שתי פרוסות הלחם. מסדרים סלמון בשכבה זוגית מעל גבינה על חצי התחתון של הלחם; הקש סלמון בתקיפות לתוך גבינה. למעלה עם תרד ובצל אדום במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
מניחים את המחצית העליונה של הלחם על כריך ניתן להכין מראש עד לנקודה זו אם כל הזמן בחוזקה עטוף בקירור 4 עד 6 שעות).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
חותכים ל 4 כריכים בודדים.
10
מחממים יצרנית פניני או גריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מברשת שני הצדדים של כל כריך עם שמן זית. גריל על 5 דקות, או עד פריך משחימים. (אם צליה, לשקול כריכים עם תבנית אפייה עם שימורים כבדים.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
חתוך כל כריך לחצי באלכסון.
13
הערה: כדי לשמש כמתאבנים, לחתוך כל כריך בגריל לתוך 3 או 4 מלבנים או "אצבעות."
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.