פנפורטה אגוזי לוז
אגוזי לוז Panforte הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3853 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 170 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך כוסברה טחון, חמאה, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו Panforte, Panforte, ו Panforte (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 149°. חמאה 9 אינץ ' קוטר המחבת springform. שורה תחתונה וצדדים עם נייר קלף; נייר חמאה.
מערבבים הראשון 16 מרכיבים בקערה גדולה, זורק חתיכות פירות נפרדים. מביאים דבש, סוכר וחמאה להרתיח בסיר קטן, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מניחים מדחום ממתקים בתערובת, הטיה לנורה לשקוע, ומבשלים עד רושמים מדחום 117° עד248, ערבוב מדי פעם, כ 9 דקות.
יוצקים סירופ על תערובת אגוז; מערבבים כדי להתמזג. מיד להעביר תערובת למחבת מוכנה; החלק העליון.
אופים עד מבעבע מעט בקצוות העליון נראה יבש, כ 55 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. כיסוי; לתת לעמוד לילה בטמפרטורת החדר.
הסר נייר מהצדדים ותחתית של panforte.
מניחים panforte על קרטון עגול. (ניתן לעשות 3 שבועות קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)