קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

פנצנלה

פנצנלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 536 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ים ופלפל, שיני שום, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. באמצעות קצה של סכין קילוף, לעשות שני 1 " חתכים על החלק התחתון של כל עגבניה, ויצרו X.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים עגבניות למים ומבשלים רק עד שהעור מתחיל לקלף בחזרה בכל X, 3040 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עגבניות לקערה גדולה של מי קרח; בואו להתקרר. לקלף עגבניות הליבה; מקום בקערה גדולה אחרת. (לחלופין, להשתמש מקלף ירקות עם להב משונן לקלף עגבניות.) באמצעות הידיים שלך, לרסק עגבניות, לשבור את כל חתיכות גדולות ושחרור מיצים. מערבבים 1/2 כוס שמן, 3 כף. חומץ ושום. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ועוד חומץ, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים לחם לתערובת עגבניות בקערה. לזרוק עד הלחם מצופה היטב ומתחיל לספוג נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לשבת במשך 30 דקות.בינתיים, פלפלים char וצ ' ילי, אם משתמשים, ישירות על להבת גז או ב broiler עד מושחר בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
העברה לשקית פלסטיק resealable. סגור תיק ולתת לשבת במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6
הסר פלפלים וצ 'ילי; לקלף, ליבה, זרע, לחתוך לרצועות 1/4".
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
7
מוסיפים פלפלים, צ ' ילי, זיתים, צלפים ואנשובי, אם משתמשים בהם, לתערובת לחם. עיסוי עם הידיים עד שכל החומרים משולבים היטב והלחם נשבר (זה יישבר אחרת תלוי איזה סוג הוא משמש; ג ' בטה נוטה להישאר שלם יותר מאשר לחם פולמן).
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ג ' בטהnameג ' בטהname
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
מוסיפים בזיליקום ומתבלים במלח ופלפל.מכסה סלט ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
9
טפטוף בשמן ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-