קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה בצל

פסטה בצל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), פסטה בצל צרפתי, ו בצל טריו פסטה.

הוראות

1
במחבת גדולה במקום שמן, חמאה ובצל ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בזיליקום, פלפל, מים ובוליון ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים תערובת בצל לפסטה מבושלת, מפזרים גבינה, זורקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק