פסטה חורף עם חמאה חומה, סקווש וארוגולה
פסטה חורף עם חמאה חומה, סקווש, וארוגולה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 386 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, דלעת סקווש, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטה חורף עם חמאה חומה, סקווש וארוגולה, דלעת חורף חמאה חומה, ו סקווש חורף צלוי W / חמאה חומה ומרווה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מורחים סקווש לתוך תבנית אפייה.
טפטוף שמן זית ומפזרים מלח 1/4 כפית פלפל שחור על סקווש; לזרוק מעיל.
צלי בתנור שחומם מראש עד סקווש הוא השחמה וריכך, כ -30 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הלינגוויני לרתיחה עד רך אך מוצק לנשיכה, 10 עד 11 דקות.
מסננים לינגוויני, הזמנה 1 כוס מים פסטה.
להמס חמאה בסיר על חום בינוני עד מבעבע מעט השחמה, על 5 דקות. מבשלים ומערבבים שום וצנוברים בחמאה החומה עד ריחני, 2 דקות.
מוסיפים לינגוויני, ארוגולה, 1 כוס פרמזן, 1/4 כפית פלפל שחור, ומספיק מי פסטה להרטיב לתערובת. לזרוק עד גבינת פרמזן נמס.
העברת תערובת לינגוויני להגשת צלחות העליון עם סקווש קלוי 1 כף גבינת פרמזן.