קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

פסטה טבעונית מוקרמת פרימוורה

פסטה טבעונית מוקרמת פרימוורה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עד 2 אבוקדו הס, עלי בזיליקום, פרחי ברוקולי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פסטה טבעונית עם שמנת אגוז מוסתרות פרימוורה עם אפונה וגזר, קרם טבעוני Primavera Papardelle, ו פסטה קרמית פרימוורה.

הוראות

1
מבשלים את פנה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד שהוא רך, על 10 דקות (זמן עשוי להשתנות עם פסטה ללא גלוטן-ראה חבילה לזמנים). כ -5 דקות לפני הפסטה מבושלת, מוסיפים את הברוקולי והגזר. בערך 2 דקות לפני שהפסטה מבושלת, מוסיפים את הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פנה!פנה!
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים את הפסטה והירקות המבושלים היטב וחוזרים לסיר.בעוד הפסטה מבשלת, לשלב קשיו סחוט, שום, מרק בבלנדר או מעבד מזון. תהליך עד חלקה מעורבב היטב.מקלפים ומוסיפים את האבוקדו למעבד המזון יחד עם הבצלונים, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. תהליך עד חלקה וקרם. לקבלת רוטב דק יותר, להוסיף קצת חלב שקדים, במידת הצורך. לרוטב עבה יותר, מוסיפים אבוקדו נוסף. לטעום ולהתאים את התבלינים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גויה סאזוןגויה סאזון
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
קשיוקשיו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את הרוטב לסיר המכיל את הפסטה והירקות המבושלים המנוקזים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את העגבניות ואת בזיליקום קצוץ לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מגישים מיד, מעוטר עם כל עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים