קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה

פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה
פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה היא מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 47 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 640 קלוריות. תמורת $3.58 למנה, מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 42 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו עלי טימין, חמאה, גפרורים קצרים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-10 דקות בערך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88%, וזה מצוין. פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה, סרטי קישואים עם פסטו ועגבנייה וסרטי קישואים עם פסטו ועגבנייה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אם משתמשים בעגבניות גדולות, חורצים את התחתיות באיקס שחותך את העור החיצוני בלבד. הביאו סיר קטן של מים לרתיחה על אש בינונית והטבלו את העגבניות למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוציאים ומניחים להתקרר למשך 1 עד 2 דקות. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, קלפו, זרעו וקוצצים אותם לקוביות דקות, בערך 1/4 אינץ'. שומרים בקערה קטנה. אם משתמשים בעגבניות ענבים, חותכים אותן לשניים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מכניסים את הציר והזעפרן לסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מבשלים בעדינות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על אש בינונית עבור הפסטה. כשהמים מגיעים לרתיחה מלאה, מגלגלים, ממליחים את המים ומוסיפים את הפסטה. מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לנקז.
6
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה על אש בינונית עם שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של המחבת והחמאה. כשהחמאה נמסה לתוך השמן מוסיפים את השאלוט, הקישוא, השום והתימין. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים עד לריכוך, כ-6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ונותנים להן להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפסטה ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
טורפים את החלמונים בקערה קטנה עם 1/2 כוס מציר הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים על הפסטה את יתרת הציר והביצים הממוזגות ומכבים את האש. זורקים את הפסטה והרוטב למשך 1 עד 2 דקות כדי להסמיך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מגישים את הפסטה מיד בקערות רדודות מעוטרות בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך