קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה

פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה
פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה היא מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 47 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 640 קלוריות. תמורת $3.58 למנה, מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 42 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו עלי טימין, חמאה, גפרורים קצרים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-10 דקות בערך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88%, וזה מצוין. פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה, סרטי קישואים עם פסטו ועגבנייה וסרטי קישואים עם פסטו ועגבנייה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אם משתמשים בעגבניות גדולות, חורצים את התחתיות באיקס שחותך את העור החיצוני בלבד. הביאו סיר קטן של מים לרתיחה על אש בינונית והטבלו את העגבניות למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוציאים ומניחים להתקרר למשך 1 עד 2 דקות. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, קלפו, זרעו וקוצצים אותם לקוביות דקות, בערך 1/4 אינץ'. שומרים בקערה קטנה. אם משתמשים בעגבניות ענבים, חותכים אותן לשניים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מכניסים את הציר והזעפרן לסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מבשלים בעדינות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על אש בינונית עבור הפסטה. כשהמים מגיעים לרתיחה מלאה, מגלגלים, ממליחים את המים ומוסיפים את הפסטה. מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לנקז.
6
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה על אש בינונית עם שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של המחבת והחמאה. כשהחמאה נמסה לתוך השמן מוסיפים את השאלוט, הקישוא, השום והתימין. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים עד לריכוך, כ-6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ונותנים להן להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הפסטה ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
טורפים את החלמונים בקערה קטנה עם 1/2 כוס מציר הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים על הפסטה את יתרת הציר והביצים הממוזגות ומכבים את האש. זורקים את הפסטה והרוטב למשך 1 עד 2 דקות כדי להסמיך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מגישים את הפסטה מיד בקערות רדודות מעוטרות בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה