פסטה עם נענע ואפונה
פסטה עם נענע ואפונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל טרי, קליפת לימון חתוך, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו פסטה קיץ עם אפונה ונענע, פסטה עם אפונה, שמנת, פטרוזיליה ונענע, ו פסטה עם אפונה, שמנת, פטרוזיליה ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4-5 ליטר, להביא 2-3 ליטרים של מים רותחים מעל חום גבוה.
בינתיים, למשוך ולהשליך קצות גזע ומיתרים מאפונה. לשטוף ולנקז.
כאשר מים רותחים, מוסיפים פסטה, דוחפים למטה לתוך המים. מבשלים עד רך כמעט לנשוך, על 3 דקות.
מוסיפים אפונה ומבשלים עד שהם הופכים ירוק בהיר, על 2 דקות.
מסננים אפונה ופסטה היטב במסננת.
במחבת, לשלב שום וחמאה על חום גבוה, ערבוב עד חמאה נמס.
מוסיפים אפונה ופסטה ומערבבים עד שהפסטה מפסיקה לרחוש, בערך 1 דקה.
מוסיפים על 2 כפיות של קליפת לימון, 2 כפות של מיץ לימון, ועל 1 כף מנטה למחבת.
שים תערובת פסטה בקערות מרק רחבות, מתערבל לעשות גם במרכז. כפית קרם frache למרכז הקערות ומפזרים קליפת הנותרים, מנטה, ומיץ לימון.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.