קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פסטה עם עדשים וכרוב

פסטה עם עדשים וכרוב
זמן הכנת המתכון כ 25 שעות עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קייל ועדשים, עדשים, נקניקיות וכרוב., ו כרוב בלסמי ועדשים שחורות.

הוראות

1
עדשים ומבשלים במים (2 כוסות) עם 1/4 כפית מלח בסיר 1 - עד 1 1/2-ליטר, שנחשף, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על עדשים בקושי מכוסה, עד רך אבל לא מתפרק, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מחום ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
3
בעוד עדשים מבשלים, חום 1/4 כוס שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté עם פלפל ונותר 1/2 מלח כפית, ערבוב, 1 דקה. להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך וזהוב (מערבבים בתדירות גבוהה יותר לקראת סוף הבישול), כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את המכסה ולהגדיל את החום עד בינוני, ואז לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא חום זהוב, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
בעוד בצל מבשל, לחתוך ולהשליך גבעולים וצלעות מרכזיות מכרוב. לבשל כרוב בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, נחשף, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר כרוב עם מלקחיים למסננת לנקז, לחיצה קלה. שמור סיר מים לרתיחה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
7
קוצצים גס כרוב ולהוסיף בצל יחד עם עדשים (כולל עדשים בישול נוזלי), ואז מבשלים, ערבוב, 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים פסטה לנוזל כרוב בישול ומרתיחים, נחשפו, עד אל דנטה. שמור על 1 כוס פסטה-בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף פסטה לתערובת עדשים יחד עם כ 1/3 כוס של פסטה בישול נוזלי (או מספיק כדי לשמור על פסטה לח) ומבשלים על חום גבוה, משליך, 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
10
פתקים של טבחים
11
* עדשים ובצל ניתן לבשל עד 5 ימים קדימה ומקורר, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ואז מכוסה. לחמם על אש נמוכה, דליל עם מים לפי הצורך.* כרוב ניתן לשטוף ו trimmed 1 יום קדימה, מקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת מגבות נייר רטובות.
מרכיבים שתצטרך