קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

פסטה פרימברה

פסטה פרימברה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו פסטה פרימוורן. למנה העיקרית הזו יש 472 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 26 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם פלפל חריף, עלי פטרוזיליה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פסטה פרימברה, פסטה פרימברה, ו פסטה פרימברה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים שום עד רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים פלפלים ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
4
מוסיפים פטריות, אספרגוס ועגבניות ומבשלים עד לריכוך, 5 דקות נוספות. מערבבים בקמח ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיפים ציר עוף, חלב, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה; מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מסמיך מעט, כ -5 דקות. מערבבים רצועות גזר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
גזרגזר
חלבחלב
6
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; מסננים, שומרים 1/2 כוס מי פסטה. זורקים פסטה עם ירקות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ירקירק
פסטהפסטה
רוטברוטב
7
מוסיפים מי פסטה, במידת הצורך, כדי לשחרר את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
מגישים מעוטרים בפרמזן, פטרוזיליה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!

ציוד

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 אחוז חלב1 אחוז חלב227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אספרגוס דק, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץאספרגוס דק, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץ6חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי בזיליקום גרוסיםעלי בזיליקום גרוסים113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות כפתור חתוכות כוספטריות כפתור חתוכות כוס170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר גדול קלוף פרוס לרצועות עם קולף (על 2 סרטי גזר כוסות)גזר גדול קלוף פרוס לרצועות עם קולף (על 2 סרטי גזר כוסות)149חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ענבים או עגבניות שרי, פרוס 1/2 (6 אונקיות)ענבים או עגבניות שרי, פרוס 1/2 (6 אונקיות)11 כף אורגנו מיובשקמח לכל מטרה, מומס ב 3 כפות מיםקמח לכל מטרה, מומס ב 3 כפות מים3ציפורןרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לינגוויני מחיטה מלאהלינגוויני מחיטה מלאה2361 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן11 כף אורגנו מיובשכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס פרמזן מגוררת1/2 כוס פרמזן מגוררת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי פטרוזיליה קצוציםעלי פטרוזיליה קצוצים1פלפל אדום, ניקה, זרע לחתוך לרצועות (6 אונקיות)פלפל אדום, ניקה, זרע לחתוך לרצועות (6 אונקיות)1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לפסטה פרימוורה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. חברת היין דריסקול טילט זינפנדל עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
דריסקול יין קו טילט זינפנדל
דריסקול יין קו טילט זינפנדל
עם אדמת צ ' ריהאוס שהיא עפר חול שמקורו בגראניט מפורק וקרקע דל ברבה היא חול טהור, שני הכרמים תורמים רכיבים שונים לחלוטין לתערובת. שריהאוס נועז עם חומציות יפה ודל ברבה חריף עם יותר פירות אדומים. שניהם באים יחד כדי להפוך את זינפנדל קליפורניה שלנו טעים לחלוטין.