פסטיקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטיקיו. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך ביצים, קמח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו Pastitsio, Pastitsio, ו Pastitsio (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, לשבור אותו עם כף עץ, עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל והקינמון ומבשלים עד שהבצל רך, כ -5 דקות נוספות.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ויין ומבשלים עד שהיין מתחיל להתאדות, כ -2 דקות נוספות.
מוסיפים את רוטב העגבניות, 2 כוסות מים, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפטרוזיליה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ -20 דקות. מערבבים ב 1 כף פירורי לחם ולהסיר מן החום.
כאשר הפסטה נעשית, לנקז ולחזור לסיר את החום; מערבבים בחמאה, ולאחר מכן את הביצים מכות 1 כוס גבינה עד הפסטה מצופה.
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם שמן זית.
מורחים מחצית הפסטה בצלחת, ואז למעלה עם מילוי הבשר והפסטה הנותרת.
הפוך את bechamel: להמס את החמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מקציפים בקמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה. (אל תתנו קמח חום.)
להקציף יוגורט 3/4 כוס מים בעדינות ומבשלים, לטאטא, עד מעובה מעט, על 5 דקות יותר. (אל תתנו לתערובת לרתוח.)
הסר מן החום לטאטא את הביצים, אגוז מוסקט ו 1/4 כפית מלח.
יוצקים את בשמל באופן שווה על הפסטה בתבנית האפייה.
מפזרים את הגבינה 1 כוס הנותרים 1 כף פירורי לחם ואופים עד הזהב, 40 עד 45 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.