קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים של סאני תפוחי אדמה אפויים

פעמיים של סאני תפוחי אדמה אפויים
פעמיים תפוחי אדמה אפויים של סאני עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת בצל, שמן צמחי, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני, רוזמרין קלוי של סאני ו קורנית עוף, גזר ותפוחי אדמה, ו קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לדקור כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג. לשפשף את השמן על תפוחי האדמה ומפזרים את העור עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים את תפוחי האדמה מוכנים על תבנית אפייה ואופים עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, כ 45 דקות. אפשר להתקרר על השיש לפני שאתה מטפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מנמיכים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את הבצל, שום, אבקת בצל, חרדל יבש, 4 אונקיות גבינה, גבינת שמנת 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כָּתֵףכָּתֵף
אבקת חרדלאבקת חרדל
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חותכים 1/4 אינץ ' "מכסה" את כל תפוחי אדמה לאורכו. באמצעות כפית, לגרוף את הקרביים ולהשאיר על שפה עבה 1/8 אינץ ' סביב החלק הפנימי של חצאי תפוחי האדמה כדי לשמור אותם חסון. כדי לעשות את הדברים קלים יותר, להחליק סכין חמאה סביב הקצוות של החלק הפנימי לפני גורף. לגרד קצת בשר עדיין מחובר ל" מכסה " אתה חתכת ולזרוק את העור שאריות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
7
מניחים את תפוחי האדמה חלולים בחזרה על תבנית האפייה. מועכים את בשר תפוחי האדמה בקערה קטנה, ולאחר מכן מוסיפים לקערה עם מרכיבים אחרים. מחית יחד ומערבבים לאט את השמנת הכבדה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך. סקופ תערובת זו בחזרה לתוך קליפות תפוחי אדמה ריקות, מפזרים את הגבינה 1 אונקיה הנותרים באופן שווה על צמרות ולהחזיר את תפוחי האדמה לתנור לאפות עד צמרות זהובות חום, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר ומפזרים חתיכות בייקון, של שימוש.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון