קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים של סאני תפוחי אדמה אפויים

פעמיים של סאני תפוחי אדמה אפויים
פעמיים תפוחי אדמה אפויים של סאני עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת בצל, שמן צמחי, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני, רוזמרין קלוי של סאני ו קורנית עוף, גזר ותפוחי אדמה, ו קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לדקור כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג. לשפשף את השמן על תפוחי האדמה ומפזרים את העור עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים את תפוחי האדמה מוכנים על תבנית אפייה ואופים עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, כ 45 דקות. אפשר להתקרר על השיש לפני שאתה מטפל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מנמיכים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את הבצל, שום, אבקת בצל, חרדל יבש, 4 אונקיות גבינה, גבינת שמנת 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כָּתֵףכָּתֵף
אבקת חרדלאבקת חרדל
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חותכים 1/4 אינץ ' "מכסה" את כל תפוחי אדמה לאורכו. באמצעות כפית, לגרוף את הקרביים ולהשאיר על שפה עבה 1/8 אינץ ' סביב החלק הפנימי של חצאי תפוחי האדמה כדי לשמור אותם חסון. כדי לעשות את הדברים קלים יותר, להחליק סכין חמאה סביב הקצוות של החלק הפנימי לפני גורף. לגרד קצת בשר עדיין מחובר ל" מכסה " אתה חתכת ולזרוק את העור שאריות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
7
מניחים את תפוחי האדמה חלולים בחזרה על תבנית האפייה. מועכים את בשר תפוחי האדמה בקערה קטנה, ולאחר מכן מוסיפים לקערה עם מרכיבים אחרים. מחית יחד ומערבבים לאט את השמנת הכבדה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך. סקופ תערובת זו בחזרה לתוך קליפות תפוחי אדמה ריקות, מפזרים את הגבינה 1 אונקיה הנותרים באופן שווה על צמרות ולהחזיר את תפוחי האדמה לתנור לאפות עד צמרות זהובות חום, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר ומפזרים חתיכות בייקון, של שימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקירוטב טריאקי