פרובנס עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Provençal. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 66 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 853 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שמן בישול, רוזמרין, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף פרובנס, עוף Provencal, ו פרובנס עוף.
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל ולשים אותו במחבת. לבשל את העוף עד השחמה, מפנה, על 8 דקות בסך הכל.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים עד מצטמצם כ 1/4 כוס, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, רוזמרין, טימין, זיתים, רסק אנשובי, ואת 1/2 הנותרים מלח כפית ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיף את הירכיים עוף ומקלות תיפוף וכל מיצים שהצטברו. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מוסיפים את השדיים ומבשלים עד העוף רק נעשה, על 10 דקות יותר.
להוסיף את הנותרים 1/4 כפית פלפל.
הצעות תפריט: תפוחי אדמה חדשים קלויים פשוטים או שעועית ירוקה מבושלת יהיה מצוין עם טעמים נועזים כאן.
המלצת יין: יש הרבה יינות מעניינים מאזור פרובנס שיהיה אידיאלי עם מנה זו. עבור יין בהיר יותר, קיץ, לחפש ros מאזור זה. אם אתה מעדיף אדום, נסה Ctes דה פרובנס.