וופל שוקולד מנטה יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 98 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . מתאים ל-45 מנות. תמורת 26 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שמנת חצי וחצי, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 9% . מתכונים דומים: ופלס מנטה שוקולד , שוקולד מנטה פרוסות סוכר , ופיסי שוקולד .
הוראות
1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכרים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים חלב וביצה.
מרכיבים שתצטרך
קיסמים עגולים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
8 אונקיות שוקולד לא ממותק, מומס ומקורר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת
2
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
אבקת קקאו
גרעיני חמניות נוספים
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
3
על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה
ג'לפנוס כבוש, פרוס או קצוץ
4
חותכים עם 1-1/2-in. חותכן עוגיות ומניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות גלידת קפה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
כתום והדבק צבע מאכל
חותך עוגיות
5
אופים ב-375 מעלות למשך 5-6 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות אפרוח צהוב מציץ
6
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
7
שלבו את מרכיבי המילוי; מורחים בתחתית חצי מהעוגיות ומעלים את שאר העוגיות.
שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת עבור עוגיות ופל. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. ה-NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.