פריטטה ספרדית
פריטטה ספרדית עשויה להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 448 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ביצים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריטטה טורטיה ספרדית, חביתת תפוחי אדמה וביצה ספרדית, ו פריטטה ספרדית נקניק ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 1/2 ליטרים מים להרתיח בסיר בינוני.
להוסיף תפוחי אדמה ו 1 כפית. מלח. חום נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים אבל לא מתפרק, 8 דקות.
שמן חם על חום בינוני במחבת לא דביקה גדולה עם ידית avenproof.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיפים פלפל ומבשלים עד מתרכך, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
להוסיף תפוחי אדמה ו 1/2 כפית. מלח ומבשלים, ערבוב, עד שהם רק מתחילים חום, 6 עד 8 דקות.
לטאטא יחד ביצים, בשר חזיר ופטרוזיליה; תערובת העונה עם פלפל. להפיץ ירקות באופן שווה במחבת ושופכים בתערובת ביצה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מדי פעם מחליק מרית דקה סביב קצוות מחבת כדי לשחרר ביצים כפי שהם להגדיר. המשך לבשל עד פריטטה מוגדר למעט למעלה, 7 דקות.
מניחים מחבת תחת broiler ומבשלים עד העליון הוא זהב, 1 עד 2 דקות.