קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה עם ירקות חרדל, פנקטה ותפוחי אדמה

פריטטה עם ירקות חרדל, פנקטה ותפוחי אדמה
פריטטה עם חרדל ירוק, פנקטן ותפוחי אדמה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ירקות עם חרדל, גבינת פונטינה, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו Pancetta & ירקות פריטטה, ירוק חרדל מוקפץ עם פנצ'טה, ו ירקות מטוגנים חרדל עם Pancettan ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים דיסקים רזים ¼ מתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
הוסף 1 כף שמן זית למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' להגדיר על חום בינוני. לתוך השמן החם להוסיף pancetta. פעם זה היה שניתנו קצת שומן, אבל לפני זה לקבל זריקה חומה מדי ב 1 שאלוט פרוס ו 2 או 3 בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את הירוקים למחבת. כאשר אלה לרכך כמה, לערבב אותם לתוך תערובת pancetta ובצל. ואז בעדינות להוסיף את תפוחי האדמה בשכבה אחת חופפים אחד את השני בדפוס נחמד כל הדרך סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ירוקירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מכסים את המחבת (השתמשתי צלחת ערב עמיד בחום) ולהפוך את החום עד נמוך ועד תפוחי האדמה הם רק בקושי מבושל. אל תיתן להם להיות רגשניים. אני אוהב לשמור אותם בצורה העגולה המושלמת שלהם. זה פשוט יותר יפה ככה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
Meanwhilelightly להכות 6 ביצים עם ½ - כפית עלי טימין טריים וכמה מלח ופלפל. ואז לשפוך את הביצים על תערובת תפוחי אדמה. מוודא שתפוחי האדמה לא מופרעים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
להביא את החום בחזרה בינוני והחל לבשל את הביצים. השתמש בסכין כל הזמן לחטט בחלק המבושל של הביצים ומאפשר לחלק הנוזלי לבוא במגע עם המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לאחר הביצים יש ג ' ל קצת, מפזרים את גבינת פונטינה מגוררת על החלק העליון של הביצים.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
שים את כל המחבת לתוך תנור 450 מעלות עד העליון מתחיל חום ואת הביצים מבושלים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.