פריטטה עם תרד, תפוחי אדמה, כרישה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פריטטה עם תרד, תפוחי אדמה, כרישה. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את פפר, ליק, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פירה גבינה עם כרישה & תרד, פריטטה עם תפוחי אדמה, פלפלים אדומים ותרד, ו אוהב את זה מעושן ספרדית פריטטה עם תרד ותפוחי אדמה אדומים.
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
להוסיף כרישה; לטחון 4 דקות.
להוסיף תרד; לטגן 2 דקות או עד wilts תרד.
מניחים תערובת במסננת, לחיצה עד בקושי לח.
מערבבים היטב חלב, בזיליקום, מלח, פלפל, ביצים וחלבון ביצה; מערבבים היטב עם מקצף.
להוסיף תערובת כרישה ותפוח אדמה.
יוצקים לתוך צלחת קרמיקה עגולה 10 אינץ ' או צלחת עוגה מצופה ספריי בישול.
מפזרים פירורי לחם מלמעלה עם גבינה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
מטלית פריטטה 4 דקות או עד חום זהוב.