פריך חג המולד של סבתא
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, ייתכן ש-Brytle Christmas של סבתא הוא מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סודה לשתייה, חמאה, מים ומלח. זה עובד היטב כקינוח לא יקר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 18% . לחם חג המולד של סבתא , עוגת חג המולד של סבתא ועוגת חג המולד של סבתא דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
משמנים שני ניירות אפייה ושומרים חמים בתנור 200 מעלות. בסיר גדול מערבבים את הסוכר, סירופ התירס ו-1 כוס מים. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שמדחום סוכריות מגיע ל-240° (שלב כדור רך). מערבבים פנימה חמאה, מלח ובוטנים. ממשיכים בחימום תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מגיעה ל-300°.
בינתיים מערבבים את הסודה לשתייה, 1 כפית מים והוניל.
מסירים את הסיר מהאש. מערבבים פנימה תערובת סודה לשתייה. יוצקים במהירות מחצית מהתערובת על כל נייר אפייה.
מורחים עם מרית מתכת עם חמאה ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי. מגניב. לשבור לחתיכות. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פריך עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!