פריך משמש-אגוז
פריך משמש-אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, אגוזי מלך, שיבולת שועל מיושנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא משהו. נסו פריך משמש-אגוז, משמש פריך, ו משמש פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, קינמון, ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת מתאחדת בגושים לחים. מערבבים באגוזים.
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
מערבבים סוכר, קורנפלור, קינמון, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים משמשים וזורקים למעיל.
העברת תערובת משמש לתבנית אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ'.
אופים פריך עד מילוי מבעבע בקצוות ציפוי הוא פריך וזהוב, על 1 שעה. מגניב לפחות 20 דקות.