פרמזן פנה
ניתן להכין את המתכון פרמזן פנה בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 307 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 141 אדם עשה את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, מלח ופלפל, חלב ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה עובד גם הר ד ' אובר ידידותי מאוד תקציב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 48%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: קרם פרמזן פנה, עוף ופנה פרמזן, ו פנה פרמזן אלפרדו.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים ומערבבים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, 1/3 כוס גבינה, פלפל אנגלי, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות.
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בסיר גדול ממיסים 1/4 כוס חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/3 כוס גבינת פרמזן. מקציפים בהדרגה ביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את יתרת הגבינה והחמאה; לזרוק לציפוי.
מורחים שליש מתערובת הבשר בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
שכב עם מחצית מהפסטה, שליש מתערובת הבשר וחצי מהרוטב הלבן. חזור על שכבות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד מבעבע.