פרמיגיאנה עוף
עוף פרמיג'יאן הוא מתכון ללא גלוטן וראשוני עם 4 מנות. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -41 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 319 קלוריות . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -40 דקות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, גבינת פרמזן, חצאי חזה עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 59% , המנה הזו מוצקה. נסו אבוקדו עוף Parmigiana , Pollan alla Parmigiana: פרמזן עוף , ו (קל יותר) חצילים קלאסי Parmigiana עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את העוף ב-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. בסיר קטן מערבבים את רסק העגבניות, המים, השום והתבלינים; להביא לרתיחה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שמיצי העוף צלולים.
מפזרים גבינות; אופים 10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.